Deze cursus bevat een hele reeks innovatieve speltechnieken en ideeën. Kom zelf een dag spelen en vooral spelen maken. Leer de trucjes voor een op-en-top geslaagd spel, test ze uit en verbeter je speltechnieken. Wij verwachten jou voor borrelend spelplezier! 

 

Voor wie?

Voor iedereen uit het jeugdwerk die uitgedaagd wil worden in het maken van spelen. Zowel ervaren jeugdwerkers als animatoren als hoofdanimatoren kunnen zich inschrijven voor deze cursus.  

 

Wat krijg je?

  • Begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs
  • Eén overheerlijke avondmaaltijd
  • Een bewijs van deelname waarmee je (een gedeelte van) de kostprijs mogelijks kan terugkrijgen via je gemeente. Bekijk op deze kaart hoeveel jouw gemeente (ongeveer) terugbetaalt.
  • Jonge Helden ontwikkelde een muzisch handboek. Een praktisch boek vol muzische, creatieve activiteiten en spelen om onmiddellijk toe te passen met kinderen en jongeren. Dit boek kan je op deze cursus aanschaffen aan een democratische prijs

Praktisch

Deze themacursus is een dagcursus. Start op zaterdag 25 november om 10.00uur en eindigt om 22.00uur (onder voorbehoud van wijzigingen).
Eigen vervoer heen en terug dient geregeld te worden.
Om de prijzen van deze cursus zo laag mogelijk gehouden vragen wij onze cursisten om een eigen lunchpakketje mee te nemen.
Een uitgebreide folder met alle praktische info wordt verstuurd 14 dagen voor aanvang van de cursus.

 
Let op! Ben je minderjarig en wil je je inschrijven voor de cursus zorg ervoor dat één van je ouders of voogd een account aanmaakt via onze website en jou inschrijft. Meer info vind je op http://www.jongehelden.be/aanbod/hoe-inschrijven
Thema
Spelborrel
Geboortejaar
1986 tem 2002
Datum
25/11/2017
Maximumprijs
€ 30.00
Locatie
Vleugel F - Leuven
Kenmerken
Vlaams-Brabant
Meer info?
Inschrijven