Shake it baby: dans en beweging

 

Heb jij de beste dansmove? Ben je goed in het imiteren van dansmoves of misschien wel in het creëren ervan? Binnen de dans en het bewegingsspel bestaan er heel wat stijlen. Dansen en bewegen hoeven deelnemers niet enkel met hun lichaam te doen. Samen een gekende dans uitvoeren om een het groepsgevoel te versterken of leren dansen en bewegen met materiaal? De exacte inhoud van deze dag volgt nog… het zal allesbehalve alledaags zijn.

Voor wie?

Voor iedereen uit het jeugdwerk die uitgedaagd wil worden om leuke en vernieuwende bewegingen te leren.

Wat krijg je?

  • Begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs met een expertise in dans en beweging
  • Eén overheerlijke avondmaaltijd
  • Een bewijs van deelname waarmee je (een gedeelte van) de kostprijs mogelijks kan terugkrijgen via je gemeente. Bekijk op deze kaart hoeveel jouw gemeente (ongeveer) terugbetaalt.
  • Jonge Helden ontwikkelde een muzisch handboek. Een praktisch boek vol muzische, creatieve activiteiten en spelen om onmiddellijk toe te passen met kinderen en jongeren. Dit boek kan je op deze cursus aanschaffen aan een democratische prijs

Praktisch

Deze themacursus is een dagcursus. Start op zaterdag 25 november om 10.00uur en eindigt om 22.00uur (onder voorbehoud van wijzigingen) Eigen vervoer heen en terug dient geregeld te worden. Om de prijzen van deze cursus zo laag mogelijk gehouden vragen wij onze cursisten om een eigen lunchpakketje mee te nemen. Een uitgebreide folder met alle praktische info wordt verstuurd 14 dagen voor aanvang van de cursus.

Let op! Ben je minderjarig en wil je je inschrijven voor de cursus zorg ervoor dat één van je ouders of voogd een account aanmaakt via onze website en jou inschrijft. Meer info vind je op http://www.jongehelden.be/aanbod/hoe-inschrijven

Thema
Shake it baby: dans en beweging
Geboortejaar
1986 tem 2002
Datum
25/11/2017
Maximumprijs
€ 30.00
Locatie
Vleugel F - Leuven
Kenmerken
Vlaams-Brabant
Meer info?
Inschrijven