Ontdek de magie van inkleding! In deze cursus krijg je allerhande tools mee om de beleving en inkleding op een kamp of animatie op een volgend niveau te brengen. Hoe creëer je de gepaste sfeer met weinig materiaal? Hoe zet je een geloofwaardig personage neer? En vooral, ontdek hoe plezant het kan zijn om in een zelfgebouwde wereld te vertoeven.

Voor wie?

Mensen uit het jeugdwerk die hun inkleding willen optillen naar een hoger niveau.
 

Wat krijg je? 

  • Begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs
  • Eén overheerlijke avondmaaltijd
  • Een bewijs van deelname waarmee je (een gedeelte van) de kostprijs mogelijks kan terugkrijgen via je gemeente. Bekijk op deze kaart hoeveel jouw gemeente (ongeveer) terugbetaalt.
  • Jonge Helden ontwikkelde een muzisch handboek. Een praktisch boek vol muzische, creatieve activiteiten en spelen om onmiddellijk toe te passen met kinderen en jongeren. Dit boek kan je op deze cursus aanschaffen aan een democratische prijs

Praktisch

Deze themacursus is een dagcursus. Start op zaterdag 25 november om 10.00uur en eindigt om 22.00uur (onder voorbehoud van wijzigingen) Eigen vervoer heen en terug dient geregeld te worden. Om de prijzen van deze cursus zo laag mogelijk gehouden vragen wij onze cursisten om een eigen lunchpakketje mee te nemen. Een uitgebreide folder met alle praktische info wordt verstuurd 14 dagen voor aanvang van de cursus.

Let op! Ben je minderjarig en wil je je inschrijven voor de cursus zorg ervoor dat één van je ouders of voogd een account aanmaakt via onze website en jou inschrijft. Meer info vind je op http://www.jongehelden.be/aanbod/hoe-inschrijven

Thema
Kleed je in, leef je uit!
Geboortejaar
1987 tem 2002
Datum
25/11/2017
Maximumprijs
€ 30.00
Locatie
Vleugel F - Leuven
Kenmerken
Vlaams-Brabant
Meer info?
Inschrijven