Voor iedereen die als vrijwilliger, als babysitter, als animator… met kleuters creatief aan de slag wil gaan. Kleuters zijn de max. Ze spelen graag en veel, en ze hangen aan je lippen bij ieder verhaal. Een dankbaar publiek dus! Ook binnen Jonge Helden bieden we dit jaar speelweken aan voor kleuters, dus als je mee wil als animator op deze initiatieven kunnen deze skills zeker nog van pas komen.

We duiken dieper in op het thema ‘muzisch stimulerend werken met kleuters’ en leren van ervaringen van andere animatoren die kleuterspeelweken hebben georganiseerd. 

Voor wie?

Iedereen vanaf 15 jaar (die dat jaar 16 wordt) die wil leren creatief om te gaan met kleuters. Als je nadien als animator meewil op een Jonge Helden kamp of speelweek, heb je ook je attest ‘animator in het jeugdwerk’ nodig.

Wat krijg je?

  • Begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs
  • Een simpele lunch en een overheerlijke avondmaaltijd
  • Een bewijs van deelname waarmee je (een gedeelte van) de kostprijs mogelijks kan terugkrijgen via je gemeente. Bekijk op deze kaart hoeveel jouw gemeente (ongeveer) terugbetaalt.
  • Jonge Helden ontwikkelde een muzisch handboek. Een praktisch boek vol muzische, creatieve activiteiten en spelen om onmiddellijk toe te passen met kinderen en jongeren. Dit boek kan je op deze cursus aanschaffen aan een democratische prijs

Praktisch

Deze themacursus is een dagcursus. Start op zaterdag 29 april om 10.00uur en eindigt om 22.00uur (onder voorbehoud van wijzigingen)
Eigen vervoer heen en terug dient geregeld te worden.
Een uitgebreide folder met alle praktische info wordt verstuurd 14 dagen voor aanvang van de cursus.

Let op! Ben je minderjarig en wil je je inschrijven voor de cursus zorg ervoor dat één van je ouders of voogd een account aanmaakt via onze website en jou inschrijft. Meer info vind je op http://www.jongehelden.be/aanbod/hoe-inschrijven

 

 

Thema
Dus dat is een kleuter?!
Geboortejaar
1986 tem 2001
Datum
29/04/2017
Maximumprijs
€ 30.00
Locatie
Vleugel F - Leuven
Kenmerken
Vlaams-Brabant
Meer info?